امروزه با گسترش جراحی های زیبایی ، بیشتر از پیش نیاز به زیبایی اندام احساس می شود . عموما افراد ذکر می کنند که با اندام و چهره زیبا بهتر در محیط اجتماعی ارتباط برقرار می کنند و دارای اعتماد به نفس بیشتری هستند . بانوان قشری از جامعه هستند که به خاطر وجود لطافت در ظاهرشان بیشتر به این امر بها می دهند و به دنبال اصلی به نام زیبایی هستند .
حال یکی از جراحی های زیبایی که در بین بانوان طرفداران بسیاری یافته ، فرم سینه ها است . داشتن فرم و سایز مناسب به اندام زنانه جدابیت بیشتری خواهد داد. ماموپلاستی یکی از جراحی های فرم سینه است که باعث خوش فرم شدن و لیفت سینه ها می شود . اما همیشه نگرانی هایی در مورد عوارض جراحی ها برای مراجعه کنندگان مطرح می شود که در ادامه به توضیح بیشتر آن می پردازیم.
برای آگاهی بیشتر می توانید توضیحات دکتر بابک جعفرنژاد را در ویدئو زیر مشاهده نمایید.
ماموپلاستی سرطانزا است؟
آنچه که بیشتر از همیشه در مورد جراحی ماموپلاستی ذهن مراجعه کنندگان را به خود جلب می کند ، عوارض ناشی از جراحی است. این سوال همیشه مطرح می شود که آیا ماموپلاستی عوارض دارد یا نه؟ در ادامه دکتر بابک جعفرنژاد فوق تخصص جراح پلاستیک در این باره که آیا در جراحی ماموپلاستی عوارضی مانند سرطان وجود دارد چنین توضیح می دهند که جراح باید قبل از این که اقدام به جراحی ماموپلاستی نماید یک تصویر مناسب از سینه فرد داشته باشد که این تصویر می تواند یک ماموگرافی باشد یا یک سونوگرافی و حتی می تواند یک MRI باشد.
در نتیجه بیمار باید در ابتدا با یک گرافولوژیست خوب صحبت کند و از شرایط جسمی خود آگاهی یابد . اگر سابقه سرطان سینه از قبل وجود داشته باشد ، چند موارد ضروری باید چک شود و آنگاه جراح با گذراندن چنین شرایطی بیمار را تحت جراحی قرار می دهد . در نتیجه این مبحث که انجام جراحی ماموپلاستی باعث وجود بیماری مانند سرطان می شود، کاملا غیر علمی تلقی می گردد .
شیردهی بعد از ماموپلاستی
ماموپلاستی همانطور که ذکر گردید جهت ایجاد لیفت سینه و فرم آن مورد استفاده قرار می گیرد . سوالی که شاید عموم بانوانی که در سن جوانی قصد انجام این جراحی را دارند ، به خود مشغول می کند، بارداری و شیردهی است. اگر شما نیز علاقمند هستید این جراحی را انجام دهید اما قصد باردار شدن دارید و می خواهید فرزند داشته باشید و یا منتظر فرزند بعدی خود هستید باید بدانید که بعد از ماموپلاستی نیز این امر امکان پذیر است و محدودیتی وجود ندارد.
دکتر بابک جعفرنژاد در این باره اینگونه توضیح می دهند که در حقیقت بیمار می تواند شیردهی داشته باشد هرچند باید ذکر کرد قسمتی از بافت سینه و بافت شیرده بیمار برداشته می شود ، اما مابقی بافت به واسطه سرسینه و فرم سینه ، تکمیل می گردد و نیاز مادر و کودک را برای شیردهی برطرف می نماید .
کلام آخر
آنچه که در انجام یک جراحی اهمیت دارد تا نتیجه نهایی مطلوب واقع شود داشتن اطلاعات کافی و انجام تمام مراحل ضروری است که توسط جراح به شما اطلاع داده خواهد شد . شما می توانید با شناخت همه جانبه یک جراحی و چگونگی آن و انتخاب یک جراح با تجربه یک جراحی زیبایی مطمئن را پشت سر بگذارید.